LUCO AKADEMI

Vi utbildar byggbranschen

ONLINEUTBILDNINGAR

Våra onlineutbildningar kan du göra var och när det passar dig bäst. Utbildningarna kan göras från dator, surfplatta eller mobil. Du kan också påbörja utbildningen i en enhet för att sedan fortsätta den i en annan.
Du styr själv i vilken takt du vill göra klart utbildningen.

Under alla utbildningar har du även tillgång till våra kunniga utbildare via e-post, chat, telefon eller Microsoft Teams. Vi hjälper dig hela vägen för att du skall få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Efter avslutad utbildning erhåller du ett personligt intyg via e-post.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att komma igång.

Aktuella Utbildningar

Här kan du se alla våra aktuella onlineutbildningar. För att ta del av utbildningarna måste du vara en registrerad användare.

AMA Anläggning 20

Distansutbildning med fokus på uppdateringar och nyheter i AMA Anläggning 20.
Utbildningspass om 4 timmar följt av ett kunskapsprov.

Utbildningen riktar sig till alla inom branschen som har ett behov av att snabbt få tillgång till dom förändringar som gjorts i AMA 20.

Pris: 2.500 kr exklusive moms.

Asbest i byggbranschen

Onlineutbildningen består av en blandning mellan lagstiftning samt praktisk information där ni bl.a. får ta del av en verkligen asbestsanering, fotodokumentation samt genomgång av asbest i olika byggnadsmaterial och i olika miljöer.

Asbestkunskap för byggbranschen innehåller bild, ljud, film, text och berättarröst som utbildningsmaterial.

OBS! Denna utbildning är en kunskapshöjande utbildning om asbest. För information om hur man blir certifierad för sanering av asbest kontakta Västsvenska Miljökonsult.

Pris: 1 800:- exklusive moms

ABT 06 – Standardavtal

Utbildningen är interaktiv och innehåller bild, ljud, film, text och berättarröst som utbildningsmaterial.

Vi har utformat det här kursmaterialet som en process från början till slutet av en normal totalentreprenad, alternativt en entreprenad som har problem och avbryts eller hanteras i en rättslig instans.

Pris: 3 800:- exklusive moms

På denna utbildning erbjuder vi alla att prova dom tre första lektionerna kostnadsfritt utan att förbinda sig till något.